Mijn eigen website, blog en plekje op het internet…

Daar is hij dan, mijn allereerste post, op mijn eigen plekje op het world wide web. Iets wat al jarenlang op de wishlist stond maar er nooit van kwam… En achteraf gezien is het een stuk minder werk om het te krijgen zoals je wilt als dat ik vooraf had gedacht. Met de komst van WordPress kun je bijzonder snel iets in elkaar toveren wat lijkt op een Blog, maar ik had toch wel een aantal specifieke wensen, en dan zijn er toch ook wel weer een hele hoop keuzes… Uiteindelijk een klein beetje in mijn hoofd hoe ik het er uit zou willen zien, en daarna gezocht naar een thema. En zie hier het eindproduct van die zoektocht! Een paar dagen de functies onderzoeken en alles aanpassen naar eigen wens, en de website is “blog” klaar. Nu alleen nog vullen met content..

Wat is eigenlijk de bedoeling van de website? Ik heb gemerkt dat over de jaren ik mezelf behoorlijk losgelaten heb op mijn toetsenbordje over vrijwel alle onderwerpen binnen mijn hobbies, dit altijd op een paar fora die grotendeels toegespitst waren op een van de hobbies. Grote lappen tekst heb ik geschreven wanneer ik een nieuw stuk hardware reviewde, tutorials schreef of mensen uitleg wilde geven. Met diezelfde jaren zijn het typen van die grote stukken tekst eigenlijk ook een hobby geworden. Echter merk ik nu ik eenmaal een beetje begin te settlen binnen al die hobbies, ik geen echte centrale plaats heb waar ik alles heb staan wat ik overal heb geschreven. Op een gaming forum echt uitvoerig praten over je auto is niet te doen, en op een simracing forum praten over films is eigenlijk ook niet de bedoeling. Er zijn natuurlijk altijd wel mensen in hetzelfde geinteresseerd, maar op zijn plek voelde het gewoon niet om het te hebben over je nieuwe rolbeugel of een uitvoerige review te schrijven van de laatste Tarantino film. En dat wil ik eigenlijk wel! Vandaar gewoon mijn eigen plekje op het internet, ik kan hier doen en laten wat ik wil zonder dat het niet op zijn plaats voelt. Eigenlijk gewoon mijn hobbykamertje op het internet welke dient als verzamelplaats voor al mijn hobbies en passies.

Welcome to my world, waar Films, Series, Gamen, Simracen, Auto’s, Action Figures, Lego en Tech tot de orde van de dag behoren, en waar het volkomen normaal is dat je er met passie over praat 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Roy Visser, een dertiger uit Alkmaar alwaar ik samenwoon met mijn vriendin en een dikke kat genaamd Hummer. Vele hobbies en passies, welke grotendeels onder het Geek en Nerd spectrum vallen met als contrast een voorliefde voor alles op 4 wielen en twee rechterhanden.